Czy odezwie się i ujawni Ten 10 uczestnik ostatniego spota tą czarną kombi z gazem :shock: :wink:
Trasa ez Śląska do Ryni (k.Warszawy)
Zwiń
X
-
Trasa ez Śląska do Ryni (k.Warszawy)
Przypadnie mi prawdopodobnie trasa z niedzieli na poniedziałek (5/6 luty) trasa do Ryni k.Warszawy.
Czy może ktoś polecić jakąś inną trasę, niż np, proponowaną przez google.maps?
Czyli: 1 do Piotrkowa Trybunalskiego -> DK 8 i potem za Warszawą gdzieś tam odbicie na drogę nr 633.
Pokazuje mi: 347 km = 5 godzin 23 min - tyle faktycznie trzeba się tłuc?? czy Warszawa mnie w godzinach porannych mocno przystopuje na tym odcinku? Może rozważyć inną trasę omijając Warszawę np. przez Sochaczew i Nowy Dwór Mazowiecki?
Mapa
-
-
Jak pisze sosna1, jesli do 6.30 (a nawet wczesniej) nie wpadniesz do wawki, to lezysz i masz te 2 godzinki w plecy
jesli lecisz małym i chcesz ominąć korki na wlocie do wawki, to z 8ki skręcaj na Grodzisk Maz. - Błonie - Nowy Dwór Maz. Robisz kolanko, ale jedziesz.
A może znajdzie się ktoś, kto opisze ci skrót z Janek do trasy S8 ( http://maps.google.pl/maps?q=S8,+War...eckie&t=m&z=13 )...If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Evil, zdecydowanie twoja trasa albo tak jak pisze aro_40, na 431/432 km. w Siestrzeni na Grodzisk(lepsza droga a dalej jest 7 km.)jedyne miejsce gdzie może cię przytrzymać to Błonie przy wyjeździe na 2 ale tam to tak do 15-20min. no i nie wiem jak teraz w W-wie wygląda wlot Modlińską,ale tam powinno być w miarę.Marcin
My ©koda is fantastic
Komentarz
-
-
Evil, jak dojedziesz do Piotrkowa nie jedź tylko odcinkiem DK8, skręć na miasto, jedziesz później cały czas prosto kierunek Koluszki, ominiesz korek i wyjedziesz za CPN-em (takim starym zamkniętym) znów na DK 8 przed Polichnem, oszczędzisz sporo czasu. Dziś to ćwiczyłem. (z miejscowości Frydek Mistek do Janek 5 h 37m, bez spinania się)
Komentarz
-
-
Evil, wypadł mi wyjazd w piątek do Ostrołęki. Daj znać jak się jedzie tym objazdem
Będę o 8 na wysokości W-wy więc Janki odpadają. 8)
Jechałem (jest ok)
Nierówna nawierzchnia Radziejowice-Grodzisk z wyj. środkowego odcinka i nierówności na wylocie z Błoni na Leszno, dalej przez NDM do Serocka droga równa jak stół.
Cały odcinek zajmuje 1:00-1:10h.
Komentarz
-
Komentarz